Wilujeng sumping di Shengde!
headbanner

piring pinding tahan tahan

Pedaran pondok:

Nganggo pelapis pelindung tahan ngarujuk kana sababaraha pelapis lapisan tahan kaos anu diolah tina pelat waja tahan tahan ngalangkungan prosés produksi sapertos motong, lempengan bentuk deformasi, pangeboran sareng las, sapertos pelapis lapisan conveyor, pelat handap feeder batubara / siklon inverted congcot sareng lapisan piring, sabeulah tahan maké, sareng sajabana umur tahan tahan tiasa langkung ti 15 kali langkung luhur tibatan pelat waja biasa.


Detil Produk

Tanda Produk

Piring waja tahan tahan nyaéta lapisan tahan maké alloy anu utami diwangun ku karbida Cr7C3 kalayan fraksi volume langkung tina 50% dibentuk ku permukaan dina pelat waja biasa, pelat waja tahan panas sareng pelat waja tahan karat.

Nganggo pelat waja tahan tahan tahan tinggi, résistansi dampak, deformabilitas sareng las. Éta tiasa langsung diolah janten bagian rékayasa sapertos pelat waja, sapertos ngarobih deformasi, motong sareng ngebor, supados tiasa nyumponan kabutuhan industri tahan tambang sareng ranjau.

Parameter kinerja produk

Dénsitas ≥ 3,6 g / cm3

Teu karasa Rockwell ≥ 85 HRC

Gelar tekanan ≥ 850 MPa

Kakuatan pecahan K Ι C ≥4.8MPa · m1 / 2

Kakuatan bending ≥ 290mpa

Konduktivitas termal 20W / mk

Koefisien ékspansi termal: 7,2 × 10-6m / mK

Dibandingkeun sareng seueur bahan tahan maké, pelat waja komposit tahan kaén nganggo ciri anu teu tiasa diganti:

1. Komposisi kimia lapisan alloy tahan tahan tinggi ngagaduhan kandungan karbon 4 ~ 5% sareng kontén kromium 25 ~ 30%. Fraksi volume Cr7C3 karbida dina struktur metallographic langkung ti 50%, kateguhan makro nyaéta hrc56 ~ 62, sareng kategoritas kromium karbida nyaéta hv1400 ~ 1800, anu langkung luhur tibatan quartz dina pasir HV800 ~ 1200. Kusabab karbida sacara vertikal disebarkeun dina arah anu dibaju, résistansi pakean langkung ti dua kali dibandingkeun sareng paduan cor anu sami komposisi sareng teu karasa.

2. Dibandingkeun sareng sababaraha bahan khas, résistansi pakean sapertos kieu:

(1) Sareng waja hampang; 20 ~ 25 :

(2) Sareng baja mangan tinggi; 5 ~ 10 :

(3) Sareng baja alat; 5 ~ 10 :

(4) Sareng sapertos tuang beusi kromium tinggi; 1,5 ~ 2.5 :

2. résistansi dampak anu saé: lapisan handap pelat waja komposit tahan aus nyaéta baja karbon low atanapi paduan rendah. Bahan stainless steel sareng bahan mulur sanésna nunjukkeun kaunggulan tina bimetal. Lapisan tahan kaénan nolak panyandakan média kaos, sareng substrat ngasuh beban média, janten ngagaduhan résistansi pangaruh anu saé. Éta tiasa nahan pangaruh sareng ageman corong serelek tinggi dina sistem bahan panerbitan.

3. Résistansi panas anu saé: lapisan tahan maké disarankeun pikeun dianggo dina kaayaan damel ≤ 600. Upami vanadium, molibdenum sareng paduan sanésna ditambihan kana lapisan alloy, éta tiasa tahan nganggo suhu luhur ≤ 800. Suhu operasi anu disarankeun sapertos kieu: Substrat baja karbon biasa disarankeun dianggo dina kaayaan damel anu henteu langkung luhur ti 380 ℃; Pelat baja tahan panas campuran low (15CrMo, 12Cr1MoV, jsb) substrat disarankeun pikeun dianggo dina kaayaan damel anu henteu langkung luhur ti 540 ℃; Substrat stainless steel tahan panas disarankeun pikeun dianggo dina kaayaan damel henteu langkung ti 800.

4. Lapisan alloy pelat waja komposit tahan kaénanana ku résistansi korosi anu saé ngandung perséntase tinggi kromium logam, janten gaduh pencegahan karat sareng tahan korosi anu tangtu. Hal ieu dianggo dina corong batubara sareng corong pikeun nyegah tancep batubara.

5. applicability Kuat, tahan-maké pelat waja komposit gaduh rupa-rupa spésifikasi sareng variétas, sareng parantos janten séri komoditi. Kandel lapisan alloy tahan tahan nyaéta 3 ~ 20mm. Kandel minimum pelat waja komposit nyaéta 6mm, sareng kandelna henteu terbatas. Pelat waja komposit tahan-tahan standar tiasa nyayogikeun 1200 atanapi 1450 × 2000mm, atanapi disesuaikan numutkeun ukuran gambar numutkeun kabutuhan pangguna. Nganggo pelat waja komposit tahan ayeuna dibagi kana jinis biasa, jinis tahan dampak sareng jinis suhu luhur. Éta kedah dipedar nalika mesen suhu luhur agén-tahan sareng tahan tahan pelat baja komposit.

6. Kinerja pangolahan anu merenah nganggo-tahan pelat waja komposit tiasa diteukteukan, diratakan, dibobor, dibengkokkeun sareng dikerem. Éta tiasa didamel kana piring datar, pelat busur, piring kerucut sareng silinder. Pelat komposit potongan tiasa dilas kana sababaraha bagian struktural rékayasa atanapi bagian. Pelat komposit ogé tiasa dipanaskeun sareng dipencét kana bentuk anu rumit kalayan kapang. Pelat waja komposit tahan kaénanana tiasa dilereskeun kana alat-alatna ku baud atanapi las, anu merenah pikeun kagantian sareng perawatan.

7. Sanaos biaya manufaktur naék, umur jasa naék sababaraha kali, anu seueur ngirangan biaya perawatan sareng rugi pareuman. Kinerja harga na sakitar 2 ~ 4 kali langkung luhur tibatan bahan biasa. Langkung ageung kapasitas penanganan bahan sareng pakéan anu langkung serius, makin épék pangaruh ékonomi tina nganggo pelat waja komposit tahan aus.

Tekad résistansi maké

Nalika grindability bahan sedeng (slag Bond indéks damel 20, indéks damel Bond meal atah 10, indéks Hastelloy batubara 75 atanapi konsumsi ton 3G / T), waktos operasi normal bagian tahan kaénanana tina pabrik nangtung slag saatos permukaan tiasa ngahontal 1800 ~ 2000 jam, waktos operasi bagéan tahan kaéngan pabrik nangtung batubara tiasa ngahontal langkung ti 7000 jam, sareng waktos operasi bagian tahan kaosanana tina pabrik atah nangtung atah tiasa ngahontal langkung ti 7000 jam Nalika waktos operasi bagian tahan kaos tina pabrik nangtung semén clinker nangtung langkung ti 2500 jam sareng waktos operasi roller extrusion ngahontal langkung ti 4000 jam (saatos permukaan online) ~ 8000 jam (saatos permukaan offline), éta tiasa dianggap bagian tahan aus saatos surfaced minuhan sarat kinerja maké dipiharep.

Pikeun bagian tahan maké grinding nangtung kalayan bahan dasar cor tina beusi kromium tinggi atanapi nikel heuras Ⅳ, lapisan permukaan moal murag dina 3 bulan saatos permukaan dipasang deui sareng dioperasikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk