Wilujeng sumping di Shengde!
headbanner

Asesoris baja mangan-tahan tinggi Super nganggo langsung ku pabrik

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fittings baja manganese tinggi anu utamina dipaké pikeun tahan kaayaan kerja karasa sapertos dampak, ékstrusi sareng bahan ngagem. Bentuk karusakan biasana dikonsumsi, sareng sababaraha bagian rusak sareng cacad. Aya tilu jinis anggoan: gesekan sareng anggoan dimana permukaan komponen logam saling kontak sareng ngalih; Pakéan anu kasar disababkeun ku bahan logam atanapi non-logam anu sanés anu nyerang permukaan logam sareng maké érosi anu disababkeun ku hubungan antara gas anu ngalir atanapi cairan sareng logam. Résistansi maké tina waja corétan tahan kaén tahan low gumantung kana bahan éta nyalira, sedengkeun waja tahan tahan nunjukkeun résistansi maké anu béda dina kaayaan kerja anu béda. Ngan ukur bahan na nyalira sareng kaayaan damel anu tiasa nangtoskeun résistansi pakeanana.

Mangga kontak kami pikeun detil parameter produk.

Baja tahan kaén sareng tuang-tahan baja utamina baja austenit. Dina kaayaan anu tangtu, waja low-alloy kalayan perlakuan panas anu cocog ogé ngagaduhan pangaruh anu saé, sedengkeun waja grafit dianggo pikeun lubricate kaayaan damel dina gesekan.

Ngagem baja mangan anu tahan tahan khusus cocog pikeun pakéan anu abrasif sareng strés anu luhur ngagiling baju anu kasar. Hal ieu sering dianggo ngadamel dampak sareng ngagem casting tahan sapertos pelapis pelapis bola, sirah palu crusher palu, piring rahang tina crusher rahang, témbok mortir anu ngagulung sareng témbok tembok tina crusher kerucut, huntu ember sareng témbok excavator, turnout karéta api, traktor jeung sapatu sapatu tina tank. Baja mangan anu seueur ogé dianggo pikeun: pelat waja pelor, pelat waja aman, jst.

Baja mangan tinggi, paduan baja mangan tinggi sareng paduan karbon tinggi sareng sedeng dianggo pikeun ngahasilkeun sababaraha produk sapertos pelapis pelapis bola, pelat kompartemen, pelat parut, sirah palu crusher, pelat rahang, sirah palu komposit crusher sareng palu pelat. Produkna seueur dianggo di sagala rupa industri sapertos pertambangan, peleburan, konstruksi, jalan raya, karéta api, konservasi cai sareng industri kimia.

Kagunaan utama piring maké

1) Mesin sareng alat-alat konstruksi: loader, buldoser, piring ember excavator, pelat sabeulah sisi, piring handap ember, agul sareng pelat motong.

2) Ngunggah sareng ngabongkar mesin sareng alat-alat: piring réncang ngagiling, piring pelapis corong, pelat sabeulah, piring tip tipper otomatis sedeng

3) Mesin sareng alat-alat konstruksi: piring huntu semén dorong, pelapis pelapis campuran beton, pelapis pelapis bangunan campuran sareng pelapis pelindung debu

4) Mesin sareng alat-alat metalurgi: sinter bijih beusi ngalantarankeun siku, pelapis lapisan mesin bijih beusi, pelapis lapisan mesin scraper

5) Mesin sareng peralatan tambang: pelapis pelapis sareng agul bahan mineral sareng batu penghancur.

6) Alat mékanis anu sanésna: silinder ngagiling keusik, agul, sababaraha bagéan tahan pakai tina mesin port 7) alat-alat listrik termal: pelapis pelapis batu bara, pelindung batubara, pipa distribusi batubara, pelat grid distribusi batubara, pelapis lapisan pembongkaran batubara

8) Ditémbak mesin sareng peledakan blot pelat pelat mesin shot shot 9) anu sanésna: lift counterweight, tuang slag, pot aluminisasi, rolling mill frame, turnout rel. Standar nasional pengecoran baja mangan tinggi China (GB / t5680-1998) kalebet: zgmn13-1, zgmn13-2, zgmn13-3, ZGMn13-4 sareng zgmn13-5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk