Wilujeng sumping di Shengde!
headbanner

Keusik kapal rakit pelat crusher aksésoris crusher liner

Pedaran pondok:

Kategori: asesoris kapal keur pelesir keusik

Pedaran harga: dibanderol ku beurat sareng prosés

Bahan utama:baja mangan tinggi, paduan kromium mangan, kromium tinggi (Cr13, Cr20, cr23, Cr26, Cr28, sareng sajabana), karbida semén

Prosés utama: casting pasir silikat silikat sareng casting busa leungit

Bahan anu cocog: keusik walungan

Bungkusan sareng transportasi: angkutan mobil, angkutan laut sareng bungkus kai


Detil Produk

Tanda Produk

Catetan

Sadaya asesoris tiasa disaluyukeun numutkeun gambar sareng sampel, sareng parameter sareng sarat khusus tiasa dikonsultasikeun ku nelepon.

Urang tiasa ngadamel conveyor plate rantai lega sareng ngabentuk speed diferensial ku paralel multi row row chain, sareng ngagunakeun bédana speed multi row chain plate pikeun ngarobih conveyor multi row janten conveyor row tunggal tanpa ékstrusi, supados tiasa nyumponan sarat tina transportasi baris tunggal panyiri inuman, ngeusian, beberesih sareng alat-alat sanés. Nya kitu, urang ogé tiasa ngarobih hiji baris janten sababaraha jajar sareng leumpang lalaunan, sahingga ngahasilkeun kapasitas neundeun sareng nyumponan sarat tina sterilizer Kanggo sarat anu ageung tina pasokan bahan tina méja panyimpenan botol sareng botol anu langkung tiis, urang tiasa ngadamel sirah sareng buntut dua konveyor pelat ranté kana ranté hibrid tindih, sahingga awak botol (tank) aya dina kaayaan transisi anu dinamis, sahingga teu aya bahan anu tinggal dina garis anu ngalangkungan, anu tiasa minuhan tekanan sareng transportasi non tekanan tina botol kosong jeung botol nyata.

Bahan piring ranté tina conveyor pelat ranté: waja karbon, waja tahan karat sareng ranté termoplastik. Numutkeun ka kabutuhan produk anjeun, pelat ranté kalayan lébar sareng bentuk anu béda-béda tiasa dipilih pikeun nyumponan pasaratan dina pesawat, pesawat, angkat sareng nurunkeun.

Hal ieu seueur dianggo dina metalurgi, pétrokimia, kakuatan listrik, bahan wangunan, damel kapal, mesin kertas, pangubaran panas, industri militér sareng industri sanés. Perusahaan ngagaduhan sét lini produksi casting sentrifugal sareng desain unik pikeun langkung mastikeun kualitas internal pipa tuang; Garis produksi casting investasi ngajawab produksi produk tunggal konsumén, ningkatkeun metode produksi tradisional, sareng langsung matak sareng bentuk. Kualitas coran caket kana casting casting, ningkatkeun kapadetan jaringan casting, ngahasilkeun sareng efisiensi produksi produk, ngirangan pisan biaya mesin, sareng tiasa langkung cocog sareng kabutuhan konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk