Wilujeng sumping di Shengde!
headbanner

Prosés lini produksi keusik sareng kerikil

Garis produksi keusik sareng batu mangrupikeun lini produksi sadaya-bulat ngagabungkeun garis produksi keusik sareng jalur produksi batu, anu tiasa ngahasilkeun keusik sareng batu dina waktos anu sami. Sét kumplit peralatan lini produksi keusik sareng batu mangrupikeun gabungan peralatan khusus kana produksi keusik sareng batu kanggo pangwangunan. Éta tiasa ngadamel sagala jinis batu, bijih, batu kapur, basalt, granit, karikil, batu karikil walungan, sareng sajabana kana keusik konstruksi sareng batu tina sagala ukuran, Kalayan ukuran partikel anu seragam, bentuk biasa sareng kakuatan komprési anu luhur, éta langkung saé kalayan sarat gedong tibatan keusik alam sareng batu, sareng tiasa ningkatkeun kualitas gedong.

Numutkeun bédana kateguhan bijih, garis produksi pasir sareng batu dibagi kana garis produksi pasir sareng batu rusak sékundér (Mohs karasa langkung ageung tibatan 6) sareng garis produksi keusik sareng batu rusak primér.

Prosés lini produksi pasir sareng kerik sekundér sakitar sapertos kieu: (silo) - feeder ngageter - jaw crusher - impact crusher - layar bergetar sirkular - mesin ngadamel pasir - mesin cuci keusik ember roda - mesin daur ulang keusik anu alus - produk réngsé tina rupa spésifikasi. Mesinna dihubungkeun ku conveyor sabuk, sareng keusik parantos sareng kerikil tina sababaraha spésifikasi laun dihasilkeun tina tukangeun layar ngageter sirkular.

Bijih ageung sami-sami dikirim ka crusher rahang pikeun dikepeskeun kasar ku feeder anu ngageter. Bahan rusak kasar dikirim ka penghancur dampak pikeun ngaremuk sareng ngawangun ku conveyor sabuk, teras diangkut ka layar ngageter pikeun disaring. Bahan-bahan anu nyumponan sarat ukuran partikel tina produk réngsé masing-masing diangkut ka daérah produk bérés (batu) atanapi mesin cuci keusik ember roda pikeun diberesihkeun, Saatos diberesihan, produk réngsé dikaluarkeun ku sabuk conveyor produk jadi, nyaéta produk réngsé tina keusik buatan mesin; Aya sababaraha pasir halus anu leungit dina cai limbah anu dibuang ku mesin cuci keusik. Mesin pamulihan keusik anu alus dikonfigurasi di tungtung pikeun ngala deui keusik anu alus (tingkat pangubaran tiasa ngahontal langkung ti 90%), sareng keusik anu pulih tiasa diangkut ka daérah keusik anu parantos didamel mesin ngalangkungan keusik anu parantos didamel mesin sabuk; Saatos disaring, bahan-bahan (blok anu langkung ageung) anu henteu nyumponan sarat ukuran partikel tina produk réngsé dikembalikan tina layar ngageter kana mesin ngadamel keusik pikeun ngolah ulang, ngabentuk sirkuit katutup sababaraha siklus. The granularity produk rengse tiasa digabungkeun sareng gradasi numutkeun kabutuhan pangguna. Upami prosés produksi garing dipilih, pamisah bubuk kasar sareng halus sareng alat panyabutan debu tiasa dilengkepan.

Prosés produksi batu keusik sareng batu produksi primér kira-kira kieu: (silo) - feeder ngageter —- palu beurat crusher —- layar ngageter sirkular —- mesin ngadamel pasir —- mesin cuci keusik ember —- panutup keusik halus —- réngsé produk tina sababaraha spésifikasi. Mesinna dihubungkeun ku conveyor sabuk, sareng keusik anu réngsé sareng batu tina sababaraha spésifikasi laun dihasilkeun tina tukangeun layar ngageter sirkular.

Bijih masal rata diasupan ka palu beurat crusher ku pakan ngageter. Saatos naksir, bahanna dikirim ka layar ngageter sirkular ku conveyor sabuk kanggo disaring. Bahan-bahan anu nyumponan sarat ukuran partikel tina produk réngsé diangkut ka daérah produk bérés (batu) atanapi mesin cuci keusik ember roda pikeun diberesihan. Saatos diberesihan, keusik anu didamel mesin parantos diangkut ka daérah produk anu parantos dilakukeun ku conveyor sabuk kulit, Aya sababaraha pasir halus anu leungit dina cai limbah anu dibuang ku mesin cuci keusik. Mesin pamulihan keusik anu alus dikonfigurasi di tungtung pikeun ngala deui keusik anu alus (tingkat pangubaran tiasa ngahontal langkung ti 90%), sareng keusik anu pulih tiasa diangkut ka daérah keusik anu parantos didamel mesin ngalangkungan keusik anu parantos didamel mesin sabuk; Saatos disaring, bahan-bahan (blok anu langkung ageung) anu henteu nyumponan sarat ukuran partikel tina produk réngsé dikembalikan tina layar ngageter kana mesin ngadamel keusik pikeun ngolah ulang, ngabentuk sirkuit katutup sababaraha siklus. The granularity produk rengse tiasa digabungkeun sareng gradasi numutkeun kabutuhan pangguna. Upami prosés produksi garing dipilih, pamisah bubuk kasar sareng halus sareng alat panyabutan debu tiasa dilengkepan.

Kauntungan tanaga linier tina produksi keusik sareng kerikil

1. * hemat énergi sareng perlindungan lingkungan. Jalur produksi keusik sareng kerikil ngagaduhan kaunggulan otomatisasi tinggi, biaya operasi anu rendah, tingkat naksir tinggi, hemat énergi, kaluaran ageung, kirang polusi sareng pangropéa saderhana. Keusik anu didamel cocog sareng standar keusik konstruksi nasional. Produk gaduh ukuran partikel seragam, bentuk partikel anu saé sareng grading anu wajar.

2. Gelar otomatis otomatis. Salaku tambahan pikeun ngamimitian, mareuman, tuangeun sareng ngaropea pakakas sadidinten, jalur produksi keusik sareng kerikil boro peryogi operasi manual. Éta ngagaduhan kaunggulan efisiensi produksi tinggi, biaya operasi anu rendah, kaluaran ageung sareng penghasilan tinggi. Batu bérés gaduh ukuran partikel anu seragam sareng bentuk partikel anu saé, anu nyumponan sarat matéri gancang-gancang nasional.

3. operasi merenah. Dina desain aliran prosés, kusabab cocog anu pas pikeun meresihan peralatan di sadaya tingkatan sareng tata ruang lintas ruang anu ketat, éta ngagaduhan ciri daérah lantai alit, manpaat ékonomi nanem modal tinggi, kualitas pasir sareng batu anu saé sareng tingkat kaluaran anu murah bubuk. Dina waktos anu sasarengan, éta dilengkepan sistem operasi kontrol éléktronik canggih pikeun mastikeun kaluaran lemes, operasi anu dipercaya, operasi anu merenah sareng hemat énergi tina saluruh prosés.

4. Téknologi humanisasi.


Pos waktos: Aug-17-2021