Wilujeng sumping di Shengde!
headbanner

Mesin penambangan asesoris rahang crusher mesin sareng asesoris peralatan pabrik langsung harga borongan

Pedaran pondok:

Kategori: aksésoris crusher rahang

Pedaran Harga: dibanderol ku beurat sareng prosés

Bahan utama: piring rahang (piring obah, piring tetep), piring waos, piring waos, pelat rahang baja mangan tinggi, pelat rahang baja mangan-tinggi, pelat rahang paduan komposit, pelat rahang tahan tahan

Prosés utama: casting keusik silikat natrium sareng casting busa leungit

Bahan anu cocog: Karikil walungan, granit, basalt, bijih beusi, kapur, kuarsa, basis data, bijih beusi, tambang emas, tambang tambaga, jst

Bungkusan sareng transportasi: angkutan mobil, angkutan laut sareng bungkus kai

Catetan: sadaya asesoris tiasa disaluyukeun numutkeun gambar sareng sampel, sareng parameter sareng sarat khusus tiasa dikonsultasi ku nelepon.

Asesoris crusher rahang ogé tiasa disebat bagian rentan tina crusher rahang, anu mangrupikeun bagian penting tina crusher rahang; Éta kudu diganti dina siklus anu tangtu.

Éta tiasa dibagi kana rahang penjaga sisi penjaga pelat, rahang piring huntu crusher, rahang siku piring siku, sabuk segitiga, jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Penjaga samping

Penjaga sisi crusher rahang perenahna antara piring waos anu tetep sareng piring waos anu tiasa dipindahkeun. Éta tuang baja mangan-kualitas luhur. Utamana ngajaga tembok pigura tina crusher rahang dina sakujur awak.

detail (1)

Pelat gir

Pelat anu gaduh gigi, piring rahang anu tiasa dipindahkeun sareng piring rahang tetep tina crusher rahang mangrupikeun tuang baja mangan-kualitas luhur. Dina raraga manjangkeun umur jasa na, bentuk na dirancang janten simétris luhur sareng ka handap, nyaéta, éta tiasa dianggo saatos hiji tungtung dianggo. Pelat huntu anu tiasa dipindahkeun sareng lempeng waos anu dibereskeun mangrupikeun lahan utama anu dianggo nalika batu na rusak. Pelat huntu anu tiasa dipindahkeun dipasang dina rahang anu tiasa dipindahkeun pikeun ngajagaan rahang anu tiasa dialihkeun.

detail (2)

Pelat siku

Pelat siku mangrupikeun beusi tuang anu akurat. Éta henteu ngan ukur komponén pangiriman kakuatan, tapi ogé bagian kaamanan tina penghancur. Nalika crusher ragrag kana bahan anu teu tiasa rusak sareng mesin ngaleuwihan beban normal, piring siku bakal rusak langsung sareng penghancurna bakal lirén damel, supados ngahindarkeun karusakan dina saluruh mesin. Pelat siku sareng siku aya dina kontak ngagugulung. Dina panggunaan normal, aya sakedik gesekan. Ukur oléskeun lapisan gajih dina permukaan kontak. Bagian sadayana mangrupikeun mékanisme pikeun nyaluyukeun ukuran palabuhan debit sareng ngimbangan anggo antara pelat rahang, piring siku sareng bantalan piring siku.

detail (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami