Wilujeng sumping di Shengde!
headbanner

Pangaruh aksésoris crusher

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Parabot anu lumaku

Pangaruh crusher, dampak crusher, mesin nyieun keusik, mesin pembuatan keusik

Bahan utama

Baja mangan tinggi, baja mangan tinggi kualitas tinggi, bahan komposit anyar, baja mangan tinggi anu dirobih, baja mangan tinggi anyar, baja mangan tinggi-tinggi, baja mangan super tinggi, dirobih baja mangan tinggi, baja paduan, baja mangan tahan tahan austenit

Bahan anu lumaku

Hal ieu seueur dianggo dina logam sareng bijih non-logam, semén, réfraktor, abrasif, bahan baku gelas, agregat gedong, pasir buatan, batu karikil walungan, batu kapur, granit, basalt, basis data, andésit, jsb

Mesin ngadamel pasir disebut ogé dampak crusher. Crusher dampak vertikal diwangun ku tujuh bagian: pakan, distributor, vortex crushing chamber, impeller, assembling aci utama, alat transmisi dasar sareng motor.

Pikeun asesoris dampak crusher, numutkeun bentuk kagagalan kagunaan anu béda sareng posisi pamasangan bagian rentan dina alat anu sami, corétan tahan maké anu béda dihasilkeun dina bentuk baja mangan tinggi, beusi cor kromium ultra-tinggi sareng casting komposit inlaid , Sangkan ningkatkeun kahirupan palayanan bagian rentan

Asesoris tahan tahan perusahaan urang sapertos pelat lapisan saluran luhur sareng handap, pelat penjaga sareng blok tahan tahan tina dampak crusher didamel tina waja mangan tinggi atanapi besi cor kromium tinggi, anu tahan résistansi tinggi, sacara efektif ngajaga awak tina bahan anggo, sareng gampang diganti.

Struktur jeung ciri

1. Mesin ieu mangrupikeun jinis peralatan gravel sedeng sareng rupa énggal anu dikembangkeun taun 1990an. Éta ogé modél anu seueur dianggo di dunya pikeun ngagentos konus crusher, counter roller mill sareng ball mill.

2. Novel sareng struktur unik sareng operasi saimbang.

3. Konsumsi énergi rendah, ngahasilkeun tinggi sareng rasio naksir ageung.

4. alat-alat na gaduh kaunggulan tina volume leutik, operasi saderhana, instalasi sareng perawatan anu merenah.

5. Kalayan fungsi ngawangun, produk na kubik sareng gaduh kapadetan ageung.

6. Dina prosés produksi, batu tiasa ngawangun lapisan handapeun pelindung, sareng awak bebas nganggo sareng awét.

7. Sajumlah leutik bagian anu gampang dipakena didamel tina bahan tahan anggo anu langkung keras, kalayan volume alit, beurat enteng sareng gampang ngagantian bagian.

Ngan sababaraha model dampak crusher didaptarkeun di dieu. Kusabab ningkatna kontinyu kinerja produk, parameter produk tiasa robih tanpa aya bewara. Upami anjeun kedah terang langkung seueur, mangga buka pabrik kami!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami