Wilujeng sumping di Shengde!
headbanner

Palu crusher rupa

Pedaran pondok:

Sirah palu crusher halus kromium tinggi didamel tina paduan kromium tinggi. Dibandingkeun sareng sirah palu waja mangan anu biasa, éta ngagaduhan ciri anu karasa luhur, kaluarna rupa sareng tahan maké ageung. Palu keusik crusher, 1010 palu crusher, pelapis pelapis bola, piring huntu crusher, pelat dampak, pelindung samping, sababaraha palu alloy, palu alloy kromium tinggi crusher halus, 30 kromium (26 kromium, 22 kromium) sareng alat-alat penambangan. Wilujeng negosiasi sareng damel bareng.


Detil Produk

Tanda Produk

Produk seri sirah palu tina crusher halus utamina diwangun ku kromium, nikel sareng molibdenum, kalayan unsur paduan sapertos vanadium, titanium, boron sareng bumi langka anu ditambihkeun, anu cukup cocog. Ngaliwatan prosés perlakuan panas khusus, struktur matriks anu * saé digabungkeun, janten produk ngahijikeun kakuatan tinggi, karasa luhur sareng kateguhan tinggi, sareng cocog pikeun lapangan tahan kaénan dina sababaraha kaayaan beban dampak!

Matriks karasa karasa luhur dina sirah palu keusik ngadamel penghancur halus sacara efektif ngadukung partikel karbida, nyegah karbida tina ragrag tina permukaan anggo nalika prosés damel, mastikeun résistansi anggo anu luhur tina bahan, sareng karasa teu tiasa ngahontal 62Hrc - 65hrc. Sirah palu keusik anu ngadamel crusher halus dianggo di pabrik bata, pabrik batu sareng industri bahan bangunan anu sanésna, sareng seueur dianggo pikeun meresihan balok, gangue batubara, batu karikil walungan, kuarsa sareng mineral sanésna. Bahan anu ditumbuk gaduh ciri ukuran partikel rupa sareng seragam, anu parantos dipikaterang ku konsumén

Fitur produk

1. Sirah palu tina crusher rupa anu sesah tapi henteu rapuh, tangguh sareng tahan pakean. Tungtung palu didamel tina beusi cor alloy kromium tinggi. Eusi kromium sareng unsur paduanna disaluyukeun numutkeun kaayaan damel palanggan, sahingga sirah palu kromium alloy tinggi tiasa ngahontal kasaimbangan résistansi anggo sareng kateguhan;

2. Titik fusi tina casting alloy cairan ganda parantos kabeungkeut lengkep, tanpa kuir tiis, retakan, kalebet sareng cacat anu sanés, sareng strukturna padet; Hiji waktos casting tanpa ragrag, karasa luhur, tahan maké hébat, kateguhan anu saé, tahan tahan sareng henteu gampang dipegatkeun. Hulu palu crusher (blok) sareng palu pelat dihasilkeun ku bahan komposit alloy cair ganda ngagaduhan umur jasa anu panjang;

3. Sirah palu tina kromium senyawa tinggi crusher rupa anu indah, bahanna ketat, sareng perlakuan panas parantos aya;

4. Pakem sirah palu komposit didamel tina waja alloy rendah, anu ngagaduhan kateguhan anu saé sareng henteu gampang pikeun dipegatkeun. Sirah palu didamel tina paduan kromium tinggi, anu tahan tahan makéna. Bahan paduan anu luhur diterapkeun ka lingkungan damel kalayan kakuatan pangaruh anu kuat, sareng karasa bagian damel langkung ti derajat HRC62. Duaan sacara organik digabungkeun ku prosés produksi komposit cair dua kali, anu disebut heuras tapi henteu rapuh Kateguh tapi tahan tahan, nyaéta palu tahan tahan kaén;

5. Numutkeun kaayaanana damel sareng bahan-bahan khusus, sababaraha palu crusher khusus ngawangun khusus disesuaikan sareng gambar sareng sampel ti nasabah;

6. Permukaan pangrojong tina sirah palu kedah digosok pikeun mastikeun rata sareng lemes. Éta ngingetan anjeun supaya henteu ngalereskeun sareng ngalukis produk anu diindikkeun nalika milih casting anu teu nganggo. Ngagem bagian tahan ku permukaan anu lemes, henteu aya pori-pori, keusik keusik sareng cacad casting anu sanésna kapilih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami