Wilujeng sumping di Shengde!
headbanner

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon metode casting perusahaan anjeun?

Kami ngadukung casting pasir sareng casting busa leungit.

Dupi anjeun tiasa ngadamel produk tanpa ngagambar?

Henteu, urang ngan ukur tiasa ngadamel produk mastikeun numutkeun gambar téknis konsumén. Kusabab unggal suku cadang kedah dipasang kana alat-alatna sanajan sakedik kasalahan bakal janten masalah ageung.

Kumaha upami hirupna alat ganti baju anjeun?

Kaayaan kerja anu béda ngajantenkeun hasil anu béda dumasar kana produk anu sami. Anjeun mésér produk kami sareng nyobian, anjeun bakal terang kualitas kami.

Naon waktos pangirimanna?

Biasana waktos pangiriman mérek di luar negeri 30 dinten, tapi upami urang kedah ngadamel kapang kai, maka 15 dinten langkung. Waktu pangiriman mérek domestik bakal 20 dinten.

Naon istilah pamayaran anu ditampi perusahaan anjeun?

T / T, L / C, Western Union jsb.

Naon layanan purna jual?

Pastikeun éta kasalahan urang, sapertos kasalahan téknis jsb, urang tiasa negosiasi teras sumping kana perjanjian.

Hoyong damel sareng urang?