Wilujeng sumping di Shengde!
headbanner

Crusher kerucut ngagem bagian témbok mortir ngagulung tina crusher kon

Pedaran pondok:

Crusher kerucut seueur dianggo dina metalurgi, konstruksi, pertambangan sareng industri sanés. Éta tiasa dianggo salaku naksir sekundér atanapi tersiér tersier sareng kuaternary. Rupa-rupa bagéan anu rentan tina crusher congcot hidrolik, penghancur tumpukan komposit sareng spring crusher congcot sacara koléktif disebut asesoris crusher kon. Struktur crusher kerucut utamina diwangun ku bingkai, poros horisontal, kerucut obah, kabayang kasaimbangan, leungeun baju éccentric, témbok mortir rolling luhur (liner kerucut tetep), témbok handap naksir (obah liner kerucut), gandeng hidrolik, sistem pelumasan, sistem hidrolik , sistem kontrol, jst


Detil Produk

Tanda Produk

Tembok mortir mangrupikeun aksésori tahan tahan anu paling umum.

detail (1)

Manganese 13 (Mn13) témbok ngagulung témbok gulung

Mn13 ngagaduhan kakuatan tarik anu luhur, palastik, kateguhan sareng non magnétisme. Komo upami bagian na dipakena ipis pisan, éta masih tiasa nanggung beban dampak anu ageung tanpa patah tulang. Dipaké pikeun tuang rupa-rupa bagian maké tahan.

Mangan 13 kromium 2 (mn13cr2) témbok ngagiling témbok mortir ngagulung

Bahan Mn13cr2 diadopsi, nyaéta, unsur Cr ditambihkeun bari ngirangan eusi C sareng Mn dina waja mangan tinggi tradisional, anu ngarupikeun cacat tina kateguhan cekap tina baja mangan tinggi tradisional sareng sacara efektif manjangkeun umur jasa umur panjang jasa bagian tahan pakean.

Manganese 18 (mn18) témbok ngagiling témbok gulung

Baja mangan-tahan tahan matak nyaéta témbok mortir rolling manganese tinggi mn18 tinggi sareng eusi mangan sareng karbon tinggi; Struktur cor tina waja nyaéta austenite sareng karbida. Saatos 1050 treatment pangobatan toughening cai, kaseueuran karbida dibubarkeun dina austenite.

detail (2)
detail (3)

Dina raraga ningkatkeun kinerja témbok mortir rolling crusher, seueur alloying sareng microalloying parantos dilaksanakeun Ngalangkungan panilitian ngeunaan pangaturan karbon sareng pangaturan mangan sareng penguatan presipitasi, témbok mortir rolling alloy mikro anyar sareng témbok rusak anu dikembangkeun ku perusahaan nyaéta 20 % langkung luhur tibatan produk anu sami. Aranjeunna parantos dilarapkeun dina prakték produksi sareng diaku ku seuseueurna pangguna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami