Wilujeng sumping di Shengde!
headbanner

Pabrik casting hulu palu baja mangan tinggi

Pedaran pondok:

Pabrik casting hulu palu baja mangan tinggi 

sirah palu crusher komposit

Kategori: aksésoris crusher palu

Merk sareng mérek dagang: Xiangjian

Katerangan Harga: dibanderol ku beurat sareng prosés

Bahan utama: baja mangan tinggi, paduan kromium mangan, kromium tinggi (Cr13, Cr20, cr23, Cr26, Cr28, sareng sajabana), karbida semén

Prosés utama: casting pasir silikat silikat sareng casting busa leungit

Bahan anu cocog: granit, basalt, batu kapur, batu karikil walungan, klinker semén, kuarsa, bijih beusi, bauxite, uyah, bata sareng ubin, batubara, jst.

Bungkusan sareng transportasi: angkutan mobil, laut

angkutan sareng bungkusan kai kai


Detil Produk

Tanda Produk

Catetan

Sadaya asesoris tiasa disaluyukeun numutkeun gambar sareng sampel, sareng parameter sareng sarat khusus tiasa dikonsultasikeun ku nelepon.

Baja mangan tinggi gaduh palastikitas sareng pangaruh karasa. Lapisan anu dikeras dihasilkeun dina permukaan handapeun pangaruh gaya éksternal. Saatos lapisan permukaan anu atos dianggo, lapisan permukaan énggal nembongan teras dianggo tiasa dikeras.

Ku alatan éta, tuang baja mangan anu luhur gaduh tahan ageman permukaan anu luhur, sareng bagian jerona tetep nahan sipat mékanis anu asli. Ku alatan éta, éta loba dipaké dina bagian-bagian anu gedé pangaruhna.

Sirah palu waja mangan tinggi didamel tina waja mangan tinggi kalayan kateguhan anu saé, tiasa diolah sareng harga murah. Fitur utami nyaéta yén dina aksi gaya pangaruh ageung, permukaan sirah palu langsung ngahasilkeun kerja keras, sareng indéks pengerasan damelna langkung luhur tibatan bahan-bahan sanésna, sareng karasa pisan ningkat. Nanging, upami gaya pangaruhna henteu cekap atanapi setrés kontak alit, permukaanna henteu tiasa ngahasilkeun kerja keras gancang, Résistansi maké baja mangan anu luhur henteu tiasa dimaénkeun pinuh, anu henteu benten sareng baja biasa. Ku alatan éta, résistansi ngagem naksir sirah palu waja mangan tinggi gumantung kana gaya pangaruh. Naha milih sirah palu waja mangan tinggi gumantung kana kakuatan pangaruhna ngaremuk.

Kusabab tuang baja mangan tinggi gaduh kaunggulan tina kateguhan anu saé, reliabilitas tinggi sareng harga murah, kaseueuran pepelakan semén nganggo sababaraha pelapis pabrik bola; Sirah palu, palang layar sareng pelapis lapisan palu crusher; Pelat rahang sareng pelindung samping tina crusher rahang; Casting waja mangan tinggi dianggo pikeun piring rahang tina tungku poros.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami