Wilujeng sumping di Shengde!
headbanner

Tentang Kami

building

Profil Perusahaan

Didirikeun taun 1970an, Shuangfeng SHENGDEngagem bahan tahan Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional pikeun sababaraha bahan tahan maké mangan anu tinggi. Sapertos piring rahang crusher, bagian ngagem crusher kon, bagian pakai crusher dampak, bagian palu crusher palu. 

Lokasina di Shuangfeng, Hunan, Shengde ngaliput 9000 méter pasagi, kalayan langkung ti 200 pagawé kalebet langkung ti 20 tanaga ahli téknis sareng téknis. Shengde parantos ngagaduhan Lisensi Produksi Khusus Nasional, tiasa ngahasilkeun ZGMn13Cr2, anu mangrupikeun bagian anu pangsaéna pikeun alat-alat Produksi anu béda dina diarsipkeun sapertos tambang, metalurgi, kerikil, kapal keruk.

Ngabantosan konsumén urang ngaminimalkeun biaya bari nyumponan sarat anu nuntut ketat tina rupa-rupa produk, ningkatkeun daya saing produk di pasar, pikeun ngahontal kauntungan babarengan anu saé sareng pamekaran berkelanjutan babarengan.

Kauntungan

Kapasitas produksi taunan urang ngaleuwihan 25,000 ton, sareng volume produksi sareng penjualan kami dina posisi anu terkemuka di réncang doméstik sareng di kulon. Langkung ti 40 taun, kami parantos kéngingkeun palanggan kami di pasar domestik sareng internasional gumantung kana tinggi kami -kualitas produk, utamina kalebet Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Jérman, Walanda, Swédia, Australia, Saudi Arabia, Afrika Kidul, Spanyol, Jepang, Brasil sareng nagara-nagara sanés. sareng kami parantos berturut-turut janten pemasok aksésoris berkualitas tinggi pikeun sababaraha perusahaan terkenal Inggris, Jérman sareng sajabana Sareng jasa satia sareng éfisién kami nampi pujian tinggi ti pangguna di bumi sareng luar negeri! Kami nangkep tren pangwangunan, saluyu sareng kabutuhan industri pikeun nyumponan kabutuhan pangguna sareng teras-terasan milari léngkah-léngkah anu anyar ku taat kana prinsip "industri-ngarah, integritas-munggaran, purwakarta sareng inovatif". Di 2011, urang ngenalkeun garis produksi V-casting ramah-lingkungan, rendah karbon sareng berteknologi tinggi, anu ngajantenkeun perusahaan urang ngahontal kabisat kualitatif dina téknologi, alat, kapasitas produksi, kualitas sareng jasa. 

shengde-factory2

Kami ngabagéakeun pisan jalma-jalma anu jauh di bumi sareng di mancanagara pikeun kerjasama sareng pangwangunan win-win!