Wilujeng sumping di Shengde!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    building

Didirikeun taun 1970an, Shuangfeng Shengde nganggo bahan tahan Co., Ltd mangrupikeun produsen profesional pikeun sababaraha bahan tahan maké mangan anu tinggi. Sapertos piring rahang crusher, bagian ngagem crusher kon, bagian pakai crusher dampak, bagian palu crusher palu.

Lokasina di Shuangfeng, Hunan, Shengde ngalangkungan 9000 méter pasagi, kalayan langkung ti 200 pagawé kalebet langkung ti 20 tanaga ahli téknis sareng téknis…

BERITA

news

Naon mesin tilepan mesin topéng?

Kami ngabagéakeun pisan jalma-jalma anu jauh di bumi sareng di mancanagara pikeun kerjasama sareng pangwangunan win-win!

Sand and gravel production line process
Garis produksi keusik sareng batu mangrupikeun lini produksi sadaya-bulat ngagabungkeun garis produksi keusik sareng jalur produksi batu, anu tiasa ngahasilkeun keusik sareng batu dina waktos anu sami. Kumpulan peralatan anu lengkep ...
Design criteria and equipment selection skills of sand and gravel production line
1. Desain skéma pikeun ngarobih pasir ngadamel garis Desain skéma utamina kalebet tilu tahap: desain prosés, desain tata ruang sareng desain pamilihan alat. 1.1 desain prosés Dina t ...